Steps 4 life

Er du klar til å optimalisere helsevanene dine?

Er du en travel, målorientert person som ønsker å nå det neste nivået med helsa di, men har bare ikke tid (eller energi) til å gjøre det til virkelighet?

Ønsker du å:
Alt dette er VELDIG mulig ved hjelp av Steps4life-programmet på Fredheim!

Bli med på Steps4life på Fredheim

Steps4life er et intensivt 7-dagers program for de som ønsker å optimere sin helsetilstand på kort tid.

Dette programmet er skreddersydd for hver enkelt deltager, med den hensikt å ta fatt i årsaken til aktuelle helseproblemer gjennom livvstilsmedisin.

Steps4life er en gruppe av leger, sykepleiere, fysioterapeuter og annet helsepersonell som arrangerer helse-uker på forskjellige steder i Scandinavia. Gruppen kommer til Fredheim 1-2 ganger i året for å dele deres ekspertise.

Steps4life program grunnlag - alt er inkludert

Du kan velge mellom et Steps4life Aktiv og et Steps4life Klassisk program de- signet for å gi deg en ny start i å skape optimale vaner for helsen og livet ditt.
Velg Steps4life Klassisk, og få dette ekstra i pakken din: (Verdi 5.680 kr)
Velg Steps4life Aktiv, og få dette ekstra i pakken din: (Verdi 5.280 kr)

Få hjelp med bestillingen din – ring 32 86 71 00
Stedet er ikke tilpasset for personer med funksjonsnedsettelse.

Møt ditt Steps4life ekspertteam på Fredheim

Bengt Fjellberg, Pastor
Bengt Fjellberg begynte sin karriere som ingeniør, men ble senere kristen og utdannet som teolog og pastor i England. Han bor med kone og fire barn på et småbruk i Sauherad, og jobber til daglig som pastor for to menigheter i Telemark og Buskerud. Bengt er opptatt av at tro er mer enn teori, samt at åndelig helse spiller en avgjørende rolle for oss som hele mennesker.

Allan Fjelmberg, Doctor
Allan Fjelmberg jobber til daglig som lege ved
Skogli Helse- og Rehabiliteringssenter. Hans hovedinteresse er livsstilsmedisin, det vil si hvordan livsstilsfaktorer kan anvendes i forebygging og behandling av en rekke sykdommer og helseplager. Han har en mastergrad i folkehelse & livsstilsmedisin og ble som første norske lege sertifisert i livsstilsmedisin i 2018. For mer informasjon se www.livsstilspraksis.no

Justin Neubrander, Lege assistent USA
 Legeassistent (med 5 års utdannelse fra USA) som er glad i å gjøre helse lett å forstå gjennom sine engasjerende foredrag og konsultasjoner. Han har 7 års erfaring med å behandle helseproblemer med de 8 helsenøklene og naturlige midler.

Hans Lillbäck
Fysioterapeut med 40 års erfaring og spesialisering innen manuellterapi samt ergonomi, hjelper deg med førsteklasses smertebehandling under ditt opphold. Han er spesielt dyktig innen funksjonell diagostisering av problemer i nakke og rygg, og eksepsjonelt dyktig innen manipulasjon for å løse smerteproblemer som andre ikke har lykkes i å løse.

Dr. Ramirez, Lege
Dr. Ramirez er en lege, forsker, forfatter og internasjonal taler. Han har 27 års erfaring med arbeid i livsstilssenter rundt hele verden hvor han har anvendt terapeutiske modaliteter til forskjellige medisinske problemer.

Han kan vise til mer enn 95 studier i den vitenskapelige litteraturen som viser hvordan livsstil har innvirkning på forskjellige sykdomsbilder. I fjor besøkte han 29 forskjellige land for å gi seminarer hvor han delte denne forskningen. Han er medforfatter av den tredje utgaven av tekstboken for livsstilsmedisin fra “American College of Lifestyle Medicine”, samt boken “Rethink Food” sammen med Neal Barnard, Michael Greger, Hans Diehl, Joel Furhman og andre ledere innen livsstilsmedisin.

Henrietta Jørgensen, Kostholdsrådgiver
Kostholdsrådgiver med spesielt fokus på plantebasert kost.

Hva kan du forvente deg av Steps4life-livsstilsuken 2020 på Fredheim

Dette vil programmet vårt hjelpe deg med å oppnå:

Bestill din plass! Begrenset plass!


Bli med på vårt neste Steps4life-program på Fredheim 24. – 31. mai (7 dagers program)

Du kan velge mellom et Steps4life Aktiv og et Steps4life Klassisk program de- signet for å gi deg en ny start i å skape optimale vaner for helsen og livet ditt.
Velg Steps4life Klassisk, og få dette ekstra i pakken din: (Verdi 5.680 kr)
Velg Steps4life Aktiv, og få dette ekstra i pakken din: (Verdi 5.280 kr)

Få hjelp med bestillingen din – ring 32 86 71 00
Stedet er ikke tilpasset for personer med funksjonsnedsettelse.