Det er aldri for sent for en ny start !

Opplev fornyet energi, forbedret helse og en ny gnist ved å følge åtte enkle helsenøkler. 

Har du noen gang ønsket å hoppe inn i en tidsmaskin og bli en yngre versjon av deg selv? 

Alt dette er fortsatt mulig! 
På Fredheim har vi sett utrolig forandringer i helsen til mennesker på bare 10 dager, ved at de får hjelp i vårt NEWSTART program til å implementer åtte enkle helsenøkler i vårt NEWSTART program. 

Fredheim NEWSTART program

Prøv en annen form for behandling!
NEWSTART programmet er et livsstilsforandrende program som bygger på bred forskning. Det er basert på åtte enkle nøkler som skal hjelpe å legge nye helsefremmende vaner. NEWSTART er et akronym for de åtte helsenøklene og består av følgende: Nutrition (ernæring), Exercise (fysisk akitivitet), Water (vann), Sun (solskinn), Temperance (måtehold), Air (frisk luft), Rest (hvile), Trust (tillit).  På bakgrunn av vår 35 års erfaring, er NEWSTARTprogrammet utarbeidet for å forebygge og reverse livsstilssykdommer samt at mennesker opplever en forbedret helse. Les mer om de åtte NEWSTART helsenøklene her.

Ernæring
Mosjon
Vann
Solskinn
Måtehold
Frisk luft
Hvile
Tillit

Du kan velge mellom et 7- eller 10-dagers program – tilpasset for å hjelpe deg med å skape sunne og gode vaner. 

VELG DITT PROGRAM – ALT INKLUDERT

7-dagers program

10-dagers program

Johannes - 10 kilo lettere!

 

Johannes Birgir Johannesen kom til Fredheim med mål om å gå ned i vekt og få økt livskvalitet.  Han kommer opprinnelig fra Island og hørte om Fredheim gjennom en kamerat som hadde vært gjest tidligere. Gjennom mosjon og et sunt kosthold gikk han ned hele 10 kilo i løpet av oppholdet. På spørsmål om han synes det var vanskelig å gå ned i vekt svarte han: «Egentlig ikke. Maten mettet godt». En annen viktig faktor var mosjon. I begynnelsen var det ganske tungt å gå på tur. Men etterhvert ble formen ble bedre og han kunne gå dobbelt så fort med mindre anstrengelser.  

 

Møt ditt NEWSTART team på Fredheim

Helsepersonell vil være til stede under hele oppholdet. Du vil ha anledning
å møte profesjonelle helsearbeidere som kan hjelpe deg med dine spørsmål knyttet til livsstil og helse. Her er noen av nøkkelpersonene i vårt team.

Fredrik Lillbäck, fysioterapeut og daglig leder
Utdannet fysioterapeut med spesialkompentanse innen smertebehandling gjennom bruk av manuell terapi. Som daglig leder ved Fredheim drives han av en visjon – at Fredheim kan gjøre det enklest mulig for folk å skape gode sunne vaner som varer. 

Justin Neubrander, Lege assistent USA
 Lege assistent (5 års utdanning fra USA) med et brennende ønske om å gjøre helse og livsstil lett å forstå for folk gjennom sine engasjerende foredrag og individuelle samtaler. Som leder for programmet har han god nytte av sin 7 års tidligere erfaring med å hjelpe folk med ulike livsstilssykdommer.  

Henrietta Jørgensen, ernæringsfysiolog
Henrietta er utdannet ernæringsfysiolog med spesielt fokus på plantebasert kost. Hun har bred kunnskap som gjestene får del i gjennom spennende foredrag, individuelle samtaler og utarbeiding av individuelle kostholdsplaner. Hun vet hvor vanskelig det kan være å endre kosthold, derfor er gleden enda større når hun får tilbakemeldinger fra gjestene om at de har lyktes. 

Ulrike Götzinger, sykepleier
Sykepleier med 20 års erfaring fra Fredheim og bred kunnskap innen livsstil og helse. Hun har en god formidlingsevne, det merkes gjennom foredragene eller når hun leder ut under hyggekvelder. Med hennes unik evne til å se de små detaljene og sine omsorgsfulle sider, føler gjestene seg veldig godt ivaretatt. 

Vi valgte en ny start på Fredheim!

Jeg hadde alltid mye smerter i kroppen og slet med overvekt. Oppholdet på Fredheim forandret mitt liv. Jeg fikk mange gode helseråd, forandret kosten og ble inspirert til å gå på turer. Jeg begynte å praktisere den nye livsstilen hjemme, gikk ned mange kilo, smertene forsvann og i dag kjenner meg full av energi. – Einy Kleven

For fem år siden kom min kone og jeg til Fredheim for et helseopphold sammen med et vennepar. Vi ble begeistra for den nye livsstilen og besluttet oss til å forandre kosten når vi kom hjem. Når våren kom oppdaget jeg til min overaskelse at alle mine allergiplager som brukte å vare fra mai til september var helt borte. Med plante basert kost og det jeg lærte på Fredheim har jeg blitt av med alle plagene og fri fra medisinene. Jeg er helt FRISK! – Daniel Jamt