Innsamlingsaksjon – De nye 30 år

innsamling

Her kan dere se hvor langt Tor Einar har kommet med maleriet

Kjære Fredheimvenner!

Først av alt vil vi takke alle dere som har støttet arbeidet på Fredheim både i form av penger, gjesteopphold og arbeidskraft. 2017 var et stort jubelår, vi arrangerte 30 årsjubileumsfest med stor suksess. I den anledning fikk matsalen et ansiktsløft og to av gjestekorridorene har også fått ny farge. I feiringen av 30 år på Fredheim ønsker vi å bruke anledningen til å løfte blikket fremover mot de nye 30 årene.

Men Fredheim begynner etter hvert å dra på årene og det er mye som bygningsmessig skulle ha vært bedre. Det mest omfattende/nødvendige er lydisolering og oppgradering til bad og WC på gjesterommene, etter stort ønske fra gjestene. I første omgang gjelder dette rommene i 2. etasje i østfløyen. Vi planlegger å gjøre ganske mye selv, men arbeidet vil likevel komme på minimum en million kroner. For å greie dette store løftet lanserte vi en innsamlingsaksjon på jubileumshelgen som vil vare i ca. et år frem til trekningen som skal skje 22. nov. 2018.

Til denne aksjonen har vi fått naturmaler Tor Einar Evju med oss på laget. Han har begynt på et nydelig maleri av utsikten mot Skrimfjellene som vist på bildet og skal loddes ut til inntekt for Fredheim. Alle som støtter Fredheim med 1000 kr eller mer vil være med i trekningen – man får en loddsjanse for hver 1000 kr man gir. Denne summen vil imidlertid tredoble seg da Stiftelsen Hjertegod vil plusse på med det dobbelte.

Det vil si at for hver krone du gir, gir Stiftelsen Hjertegod 2 kr. For å være helt nøyaktig betyr dette må vi samle inn nøyaktig 333 333,33 kroner for å nå målet på minimum en million kroner.

 

HVORDAN KAN JEG GI?

  • Vipps: #513175 (Merk ditt navn og mobilnr i beskjedfeltet for å være med i loddtrekningen)
  • Bankonto: 2801.48.47334 (Merk med mailadr hvis du vil bli kontaktet via mail, hvis ikke vil du automatisk kontaktes du via post).
  • Facebook: link

 

HVORDAN KAN JEG FØLGE MED?

Gå inn på facebooksiden og lik siden for å få oppdateringer på antall kroner som har kommet inn. Her vil vi også linke til hjemmesiden for de som ønsker å følge med på de ulike prosjektene som jobbes med i oppgraderingen av Fredheim, også utenom hovedprosjektet lydisolering av gjesterommene.

 

KORT OPPSUMMERT

Formål: oppgradering av 2. etasje i østfløyen

Utlodning/gevinst: maleri av Tor Einar Evju

Lodd: et loddnummer blir tildelt for hver 1000 kr gitt

Mål: ønsket er å samle inn 1 000 000 kr

Trekning: 22.11.2018 (muligens live via Facebook)

Kunngjøring: via Facebook – vinneren kontaktes

 

Takk for ditt bidrag!

Har du spørsmål? Ta kontakt med ansvarlige:

Ragnhild Sømme Kvinge

ragnhild@fredheim.org

46698984